Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Food bloggers' coffee






Το ραντεβού κλείστηκε και η συνάντηση των food bloggers που είχαν πάρει μέρος στο "hohochef" παιχνίδι (και όχι μόνο) πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου.

Το σημείο συνάντησης ήταν το ΘΕΑ στο Θησείο. Πάρα πολύ ωραίος χώρος με απίστευτη θέα στην Ακρόπολη.

Η πρωτοβουλία της Νίκης  και της Βιβής βρήκε ανταπόκριση με αποτέλεσμα να είμαστε αρκετοί.


Η διοργάνωση ήταν άψογη απο κάθε άποψη και η συνάντηση στέφτηκε με επιτυχία. Οι αγαπημένες Νίκη και Βιβή έκαναν ότι περνούσε απο το χέρι τους ώστε να αισθανθούμε άνετα και να ευχαριστηθούμε.

Να ευχαριστήσω για την αναμνηστική κουτάλα που παραλάβαμε όλοι οι παρευρισκόμενοι καθώς και για τα υπέροχα κουτάκια με decoupage γεμάτα με καλούδια που μοιράσανε σε όλους μας οι κοπέλες απο τις Συνταγές της καρδιάς.


Πέρασα ένα υπέροχο πρωϊνό και γνώρισα αξιόλογους ανθρώπους αν και δεν είχα την ευκαιρία να μιλήσω όσο θα ήθελα με όλους.

Εχω να πω ότι ο μπουφές με τα κεράσματα ήταν καταπληκτικός. Δυστυχώς δεν ήταν δυνατόν να δοκιμάσω απο όλα. Τίμησα όμως τα cupcakes της Νίκης, τα fudge της Ιάνθης, τα κριτσίνα της Αρτεμις, το ραβανί της Εφης και το τσουρέκι της Βίκυς.

Και φυσικά δεν φύγαμε με άδεια χέρια. Εκτός απο τα κεράσματα πήραμε και δωράκια που κληρώθηκαν και που είχαν προσφέρει συμμετέχοντες και μη.
Ελένη... ευχαριστώ για την ωραία διακοσμημένη κορνίζα
Φαίη ... η καρτοθήκη μου χρειαζόταν ... ευχαριστώ
Αθηνά ... χάρηκα που κέρδισα το βιβλίο ... ανυπομονώ να το ξεφυλλίσω ... ευχαριστώ

Ηταν όντως ένα πλούσιο από όλες τις απόψεις πρωινό. Μια συνάντηση που μας έφερε πιο κοντά με ανθρώπους που "μιλάμε" πολυ συχνά και μας γνώρισε "καινούριους".

Θα το ομολογήσω .. περιμένω με ανυπομονησία την επόμενη !! (κορίτσια ακούτεεεε ???)



 Επειδή έπιασα την κουβεντούλα στη συνάντηση ξέχασα να βγάλω φωτογραφίες (απορώ πως μου συνέβη εμένα αυτό), οπότε για την ανάρτηση "κλέβω" την πρώτη φωτογραφία απο τη Νίκη και την δεύτερη απο την Ξανθή .

Εις το επανιδείν.