Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2011

Βάφλες με φέτα






Καλημέρα σας,

Του Αγίου Δημητρίου σήμερα, Χρόνια Πολλά σε όσους γιορτάζουν.

Επειδή όλο και σε κάποιο τραπέζι θα έχετε να πάτε το βράδυ, για το μεσημέρι σάς προτείνω βάφλες με τυρί.

Και εύκολες είναι και χορταστικές.





Τι χρειαζόμαστε:

 

  • 200 γρ. αλεύρι
  • 70 γρ. μαργαρίνη λιωμένη
  • 2 αυγά
  • 400 γρ. γάλα
  • 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
  • 250-300 γρ. φέτα τριμμένη
  • 1 πρέζα αλάτι

 

Πως φτιάχνουμε τις βάφλες :

 

  1. Ανακατεύουμε τα στερεά υλικά.
  2. Προσθέτουμε το γάλα, τη μαργαρίνη, τα αυγά και ανακατεύουμε καλά.
  3. Τέλος ρίχνουμε και την φέτα.
  4. Βάζουμε το μίγμα στο ψυγείο για περίπου 1 ώρα.
  5. Παίρνουμε κουταλιές απο το μίγμα και ψήνουμε τις βάφλες στην βαφλιέρα.

Καλή όρεξη

Τη συνταγή την "έκλεψα" απο το blog της Νατάσας  ταξίδι στις γεύσεις .