Ποιός λέει ότι τα γλυκά πρέπει πάντα να σε φορτώνουν με θερμίδες αλλιώς δεν είναι απολαυστικά ?
Τα μυστικά των γλυκών με λιγότερες θερμίδες αλλά με όλη την απόλαυση, μοιράστηκε μαζί μας η Marisa Churchill σε μία εκδήλωση που οργάνωσε το Divani Caravel Hotel.
Η Ελληνοαμερικανίδα Pastry Chef, που πρέπει να σας πω ότι είναι ένας πολύ γλυκός άνθρωπος, ξεκίνησε να ασχολείται με τη μαγειρική απο πολύ μικρή με την καθοδήγηση της γιαγιάς της. Το πάθος της για την κουζίνα με τα χρόνια μεγάλωσε ώσπου αποφάσισε να ασχοληθεί με αυτό επαγγελματικά.
Σπούδασε και πήρε μαθήματα στις καλύτερες Ακαδημίες της Αμερικής και εργάστηκε σε πασίγνωστα εστιατόρια που την καταξίωσαν ως Σεφ Ζαχαροπλαστικής.
Η Marisa έχει εκδώσει και το βιβλίο Sweet & Skinny, με συνταγές λίγων θερμίδων που έχει γίνει ανάρπαστο.
Photo with permission by M.Churchill
Το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό ...απίθανη γεύση με λιγότερες θερμίδες. Συνταγή για τον υπέροχο κορμό που φτιάξαμε θα σας έχω σε λίγες μέρες.
H Marisa παρέδωσε μια σειρά σεμιναρίων στο Divani, που είχαν τρομερή απήχηση και ελπίζουμε ότι θα συνεχιστούν και τους επόμενους μήνες.
Αυτή την περίοδο η Marisa συνεργάζεται με την αλυσίδα CAKE Bakeries όπου μπορείτε να απολαύσετε δημιουργίες της πάντα με λιγότερες θερμίδες.
Η νέα αυτή σειρά γλυκών και επιδορπίων περιλαμβάνει cupcakes σε τρεις γεύσεις (ναι υπάρχει και σοκολάτα ανάμεσά τους), creamy lime bars και επιδόρπια με στέβια.
Οπως λέει και η Marisa ... "γλυκιά απόλαυση δίχως ενοχές".
Το κερασάκι στην τούρτα .... ενας τυχερός με το ταίρι του θα απολαύσει καφέ και γλυκό απο την σειρά αυτή στo CAKE Κολωνακίου.
Για να συμμετέχετε στην κλήρωση, αφήστε ένα σχόλιο (όχι ανώνυμα) σε αυτή την ανάρτηση, μέχρι την Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2013.
Καλή τύχη !
Marisa Churchill shared with us the secrets of the sweets with fewer calories but with all the pleasure, at an event organized by the Divani Caravel Hotel.
The Greek-American Pastry Chef, which is a very kind and gentle person, started cooking from a very young age under the guidance of her grandmother. Her passion for the kitchen grew over the years until she decided to deal with it professionally.
She studied and took classes at the best institutes of America and worked at famous restaurants were she was recognized as a Top Pastry Chef.
Μarisa has published the book Sweet & Skinny, with low-calorie recipes that quickly became best seller.
Photo with permission by M.Churchill
Τhe result was amazing ... great taste with fewer calories. In a few days, I'll share with you the recipe of the wonderful chocolate roll that we made.
Marisa also delivered a series of seminars at Divani, who had tremendous impact and will hopefully continue in the coming months.
As we speak, Marisa is in cooperation with the chain CAKE Bakeries where you can enjoy her creations.
This new series of sweets and desserts include cupcakes in three flavors (yes ... there is a chocolate one among them), creamy lime bars and desserts with stevia.
As Marisa says ... "Sweet treat without guilt."
The icing on the cake .... One lucky winner with his mate will enjoy coffee and desserts from this series at
CAKE at Kolonaki.
To participate in the draw, leave a comment (not anonymous) in this post, until Tuesday, February 12, 2013.
Good luck!